Што откри Бојана Атанасовска?!

Loading...

Македонските пејачки за разлика од нивните колешки од соседството се умерени и претерано претпазливи кога е еротиката во прашање.Македонските пејачки за разлика од нивните колешки од соседството се умерени и претерано претпазливи кога е еротиката во прашање.
– Ние сме мала средина и немаме вистинска естрада, па затоа и нема ефект. Не знам зошто би се разголувала ако знам дека единствениот фидбек би бил трачарење и невкусни коментари. Нешто од мојата интима треба да остане лично, па дури и да има услови, никогаш не би се сликала гола – вели Бојана Атанасовска, популарна пејачка, за која во медиумите почесто се пишува за нејзините гради отколку за нејзините песни.
Погледнете со што има да се пофали Бојана Атанасовска на следниот ЛИНК
 Македонските пејачки за разлика од нивните колешки од соседството се умерени и претерано претпазливи кога е еротиката во прашање.
– Ние сме

loading...
Loading...