Што прави денес пејачот на „Пијан и млад„ и „Не ги гасни свеќите“?

Loading...

Несудената ѕвезда на естрадата Сашо Спасовски се појави за кратко на естрадата и за кратко и го снема… Со песните „Пијан и млад“ и „Не ги гасни свеќите“ тој за кратко стана голем тинејџерски хит!Но, што мислите прави тој денес? Каде му продолжи животниот пат?

Сашо Спасовски денеска е посветен на оперското пеење, a, наводно, изработува и натални карти.Но, што мислите прави тој денес? Каде му продолжи животниот пат?

loading...
Loading...