Што ракописот говори за вас?!

Loading...

Постојат повеќе од 5000 различни ракописи од кои може да се опише вашиот лик. Ако пишувате мали букви – вие сте срамежливи и концентрирани Ако пишувате со просечна големина – лесно се прилагодувате на различни ситуаци Ако правите големи празнини помеѓу зборовите – уживајте во слободата и ретко кога сте во толпата Ако правите мали простори помеѓу зборовите – сакате да бидете сами и не се обидувате да бидете опкружени со луѓеАко пишувате мали букви – вие сте срамежливи и концентрирани Ако пишувате со просечна големина – лесно се прилагодувате на различни ситуаци

loading...
Loading...