Што сака кралското семејство да сокрие?!

Loading...

Иако живеат јавен живот, некои приватни детали од членовите на кралското семејство би ги зачувале за себе. Но сепак, излегоа во јавност. Сигурни сте дека знаете како Кејт и Вилијам се запознале?
Студентскиот советник открил дека Кејт Миделтон прво се запишала на факултетот во Единбург, но на крајот сепак паузирала година и се запишала на факултетот во Св.Андреј кога дознала дека таму ќе биде и принцот Вилијам. Средбата на кралскиот пар изгледа и не била сосема случајна, туку планирана.

Секое семејство има своја „црна овца“, а принцот Хари беше на мета на британските медиуми заради своите забавувања. Според неофицијалната биографија на принцот, Хари својата прва цигара ја запалил кога имал само осум години.
Медиумите често пишуваа и дека Хари е вистинско „парти животно“ – на неговите забави имало многу девојки, а не недостасувало и опивањето. Хари дури имал и свој фејсбук профил под лажното име „Spike Wells“, а се се дознало кога излегле и неговите сега веќе легендарни голи фотографии од забавувањето во Лас Вегас. Сигурни сте дека знаете како Кејт и Вилијам се запознале?
Студентскиот советник открил дека Кејт Миделтон прво се запишала на факултетот во

loading...
Loading...