Што се случува кога пијан Супермен сака да лета?

Loading...

На почетокот на неделава, во Кина беше забележан човек како сака да полета од прозорец на петти спрат. За жал, желбата за суперхерој набрзо му заврши, откако речиси веднаш падна и се удри на блискиот покрив. 25- годишниот Кинез, Танг Леи, одлучил да помине една вечер во пиење. Откако испил многу, добил идеја да да влезе во празниот стан на петти спрат со цел да преспие. За жал, станот не бил празен бидејќи во него имало 10- годишно девојче. Според њујоршкиот Дејли Њуз, тој се обидел да го смири вознемиреното девојче, велејќи му дека е всушност Супермен.

Таа не му поверувала, напротив побарал од него да докаже дека може да лета. Момчето се соблекло до половина, во обид да изгледа на суперхерој, се качило на прозорецот и скокнало.  Тој мислел дека може да слета на ближниот покрив, но во пијана состојба, не сфатил колку висок пад ќе биде тоа.
Среќна околност е што Танг Леи поминал само со модринки и исекотини. Неговиот огорчен крик набрзо бил слушнат од соседите и тие го однеле во болница. Беше обвинет за нелегален упад на туѓ имот.  Сеуште не се знае дали ќе биде обвинет за кражба на идентитетот на Супермен.  25- годишниот Кинез, Танг Леи, одлучил да помине една вечер во пиење. Откако испил многу, добил идеја да да влезе во празниот стан на петти спрат с

loading...
Loading...