Што се случува во моментов во Скопје Сити Мол?

Во моментов Жељко Јоксимовиќ има средба со своите обожаватели во Скопје Сити Мол.
Притоа, тој со песна го најави својот концерт, па ги изра

Пронајдете не на следниве мрежи: