Што се случуваше вечерва со Илма Карахмет?

Loading...

Се почна како што треба, весело и разиграно, а потоа…Се почна како што треба, весело и разиграно, а потоа…Што се случи со Илма Карахмет?
На самиот крај од песната се случија некои технички проблеми, но сите ние сме свесни како таа навистина пее и тоа го докажа безброј пати до сега. Затоа  жирито и ја даде сета подршка и даде само пофални зборови на малата пејачка. Сепак станува збор за програма во живо и тоа може да му се случи секому.
Како и да е, и овој пат малата растури со нејзиниот прекрасен глас.Се почна како што треба, весело и разиграно, а потоа…Што се случи со Илма Карахмет?
На самиот крај од песната се случија некои технички п

loading...
Loading...