Што се случуваше во Скопје вчера?

Што се случуваше вчеравечер во Скопје?Како и секој викенд, така и овој, Скопје имаше што да понуди.
Во ноќниот клуб „Colosseum“  вчеравечер публиката ја забавуваше чаирскиот романтичар Владо Јаневски. Фотографиите може да ги погледнете на следниот ЛИНК.
Во ноќниот клуб „Havana“ посетителите ги забавуваше „South park the bend“. Галеријата може да ја погледнете на следниот ЛИНК
Додека во клубот „Central Park Privilege“ посетителите ги очекуваше стадардната саботна забава. Фотографии може да погледнете на следниот ЛИНККако и секој викенд, така и овој, Скопје имаше што да понуди.
Во ноќниот клуб „Colosseum“  вчеравечер публиката ја забавув

Пронајдете не на следниве мрежи: