Што силуваните жени најчесто слушале од напаѓачи за време на силувањето

Loading...

Ова е Грејс Броун (21), основач на проектот НескршливитеПред две години Грејс започна да фотографира жени кои биле жртви на сексуален напад.
Жените кои го преживеале злосторството  кажуваат што слушнале од напаѓачите.
До сега учествувале 2.000 жени.
„Може ли да напишам чек за да молчиш?“
„Ако кажеш некому, ќе се убијам“
„Не можеш да очекуваш да стојам мирно, кога толку си ги извадила ц…те“

 
„Ако и кажеш на мама и двајцата ќе знаеме дека тебе не може да ти се верува“
„Нема да те боли ако се опуштиш“
„Не? Само тоа ли знаеш да го кажеш?“
„Кога ќе завршам со тебе никој повеќе нема да те сака. Ќе те оштетам“- напаѓачот„Работиш во центар за жртви од силување. Требало да знаеш подобро“ – мојот брат
„Престани да се преправаш дека си човечко суштество“
Извор:lady.mkПред две години Грејс започна да фотографира жени кои биле жртви на сексуален напад.
Жените кои го преживеале злосторството  кажуваат

loading...
Loading...