Што ве спречува да ослабете?

Loading...

Убедени сте во одлуката да ослабнете, ги следите сите правила на играта, но по некое време тие омразени вишок сантиметри повторно се појавуваат на половината.
Ви нудиме 6 фактори кои го попречуваат стремежот кон идеалната фигура.
1. Не и давајте моќ на храната. Храната не може да ве натера да ја изедете, чоколадото не ве принудува да го голтнете целото. Вие сте способни да кажете “НЕ” на последното парче торта! Направете го тоа, верувајте во својата волја.
Прочитајте повеќе на najadise.mkУбедени сте во одлуката да ослабнете, ги следите сите правила на играта, но по некое време тие омразени вишок сантимет

loading...
Loading...