Што велат познатите за љубовта?

1. “Мажите во нивните 20 години се само губење време. Немаат ништо да понудат на ниво на конверзација.” – Megan Fox 
2. “Сакам машки задник. Има нешто секси кај маж со тесни панталони и валкана маица со кратки ракави” – Angelina Jolie
3. “Сакам маж ми да биде како татко ми.” —Beyoncé
4. “Сметам дека ниту една кавга не е пријатна. Секој што излегол со мене ќе ви каже дека плачам кога многу ќе се изнервирам. Не можам да престанам.” —Keira Knightley
5. “Ако имаш 35 и си слободна и тоа е твој избор, во ред е. Немој сеуште да се врзуваш со погрешната личност. Големо чудо!” —Drew Barrymore
6. “Заљубувањето за време на снимање е едно од најлесните нешта на светот. И двајцата сте отворени. Поставени сте во ситуација коа мора да се бакнувате и многу е лесно да се занесете во тоа.” —Amanda Seyfried
7. “Го прашував татко ми како тој и мајка ми останале заедно сето ова време и тој ќе ми кажеше две работи. Првата е дека мора да ги имате истите соништа. Втората е што не сакавме да се разведеме во исто време.” —Gwyneth Paltrow
8. “Никогаш не бев како другите девојки кои сонуваа за принцот на белиот коњ. За да ја изнервирам мајка ми  и кажував дека никогаш нема да имам деца и дека ќе бидам славна богата и стара жена со слатки батлери и кучиња. ” —Jessica Biel
9. “За 8 или 10 години сакам да имам бебиња за да може татко ми да ги држи, внучиња. И сакам да имам маж кој ќе ме сака и поддржува на истиот начин како сите други. Не би ја оставила кариерата за маж ниту пак би го следела насекаде.” —Lady Gaga
10. “Или ќе бидеш лоша мајка и добра жена со добра кариера, или пак добра мајка со добра кариера и лоша жена или пак добра мајка и добра жена, но со лоша кариера. Сакам да си купам маица на која пишува: Срање!” —J.Lo
11. “Она чувство кога можеш да се потпреш на некого. Ми се плаче. ” —Britney Spears
12. “Кога ќе бидеш среќен во брак, дури и пропаднатите врски всушност биле убави затоа што те донеле до тука.” —Julia Roberts
 
Извор. lady.mk1. “Мажите во нивните 20 години се само губење време. Немаат ништо да понудат на ниво на конверзација.” – Megan Fox 

Пронајдете не на следниве мрежи: