Што значи ако во домот ви влезе смрдливка?

Сега е топло  и нормално е природата да се буди, т.е инсектите да влегуваат во куќите, не е во ред да ги убиете, туку едноставно да ги исфрлите.Немојте да користите хемикалии бидејќи така не им штетите само на инсектите туку и на своето здравје. 
Ако сакате што подалеку да бидат инсектите од вашиот дом користете лаванда. 
Смрдливките често се појавуваат во нашите домови, не се опасни, но се верува дека ако смрдливка ви се појави во вашиот дом ќе се случи нешто убаво. Немојте да користите хемикалии бидејќи така не им штетите само на инсектите туку и на своето здравје. 
Ако сакате што подалеку да бида

Пронајдете не на следниве мрежи: