Стоела пред огледалото и за 2 минути ОТСТРАНИЛА 10 ГОДИНИ од своето лице!

Неодамна наидовме на ова видео, но кога ваквите работи се во прашање, прилично сме скептични. Имено, се работи за препарат за тргнување на борите и судејќи според коментарите на многу жени изгледа дека некој конечно направил производ кој навистина подмладува.
Наречен е „Instantly Ageless“ и станал омилен производ на многу жени кои го нарекуваат „facelift  во шишенце“.
Во следното видео можете да видите една постара госпоѓа која го нанела производот поф своето десно око. Верувале или не, но само за 2 минути таа отстранила 10 години од своето лице.
Најдобро е да се уверите самите…

 
Имено, се работи за препарат за тргнување на борите и судејќи според коментарите на многу жени изгледа дека некој конечно направил производ кој нав

Пронајдете не на следниве мрежи: