Стојан клекнал до Долорес, ја земал во раце и ја довикувал…

Актерката Долорес Ламбаша(32) после тешката борба го загуби животот. Таа со колегата Стојан Матавуљ(52) одела кон Загреб. Тој возел со својот автом

Пронајдете не на следниве мрежи: