Стоматолог си го извади умникот сам, се снимил поради забава, па го изненадило…

Стоматологот Рустам Јакјаев од Русија си извади сам себеси заб со помош на огледало, пишува Дејли мејл, а се тоа го снимил чисто поради забава.24 годишниот Јакјаев во последно време го мачел умникот, а немал асистент, така што бил приморан сам да си ги олесни маките.
-Направив ренгенска снимка пред тоа, која покажа дека забот е оштетен, и дека навистина мора да биде изваден, кажа стоматологот од Сургут во централна Русија.
-Не беше тешkо, а не беше ниту болно затоа што претходно си ставив анестезија, додаде тој.
Јакјаев наведува дека ова искуство за него било добро и доста интересно.
-Сепак, не очекував многубројна публика и толкаво внимание од медиумите, кажа тој.
Видеото е прегледано околу 400.000 пати. Стоматологот сега работни во приватна клиника, а тоа не било случај кога го снимил клипот.
Погледнете ја снимката од вадењето на умникот:
 
24 годишниот Јакјаев во последно време го мачел умникот, а немал асистент, така што бил приморан сам да си ги олесни маките.
-Направив ренг

Пронајдете не на следниве мрежи: