Страхиња Милиќ: Се уште сме во шок

Уште сме во шок, навистина направивме нешто неверојатно. Не мислевме дека не можеме, но многу сме изненадени и во некој благ шок.Ова го истакна голманот на ракометниот клуб Вардар Страхиња Милиќ, веднаш по слетувањето на скопскиот аеродром.
 Ова го истакна голманот на ракометниот клуб Вардар Страхиња Милиќ, веднаш по слетувањето на скопскиот аеродром.
 

Пронајдете не на следниве мрежи: