СТРАШЕН ПОДАТОК НА ФЕЈСБУК: Само 6 дена пред да ја убие 3 годишната ќерка, ставил слика со…

Loading...

Горан Мишановиќ од Модрич (29) , кој во неделата си ја уби  својата тригодишна ќерка (ВИДИ ЛИНК), а потоа и себе, пукал во девојчето два пати од непосредна близина а потоа си го ставил пиштолот на гардите и си пукал директно во срцето.Трагичната вест потресе многумина… Сеуште сите се прашуваат што толку Горан го натерало да си го убие сопственото дете, а и да си го одземе животот. Приказните се различни.
Интересно е тоа што на Фејсбук профилот  Горан Мишановиќ се пронаоѓа нешто сосема поразлично.

Судејќи по фотографиите  и статусите уште од раѓањето на девојчето Горан бил доста грижлив татко кој со своите пријатели на социјалните мрежи постојано споделувал фотографии, како неговата миленичка ги направила своите први чекори, а прикачувал и доста емотивни фотографии.

Останале само нагаѓања околу тоа која е причината за овој немил настан.
Посебно е тажен податокот дека само 6 дена пред да го направи тоа што го направил, Горан на Фејсбук како насловна фотографија ја прикачил фотографија со својата ќерка. Трагичната вест потресе многумина… Сеуште сите се прашуваат што толку Горан го натерало да си го убие сопственото дете, а и да си го одземе живот

loading...
Loading...