СТРАШНА ИСПОВЕД: Да не избегав од таа куќа ќе завршев како Јелена!

Loading...

-Со месеци живеев во страв, затоа решив да одам додека е време за да не му се случи нешто на нашиот син. Да останев сигурно би поминала како Јелена – ова го кажала поранешната сопруга на Зоран Марјановиќ, Сања П. во полицијата за време на сослушувањето.Таа наводно го оставила бидејќи се сомневала дека неговото семејство е член во некоја секта. 
– Вистина е дека Зоран ја запозна Јелена уште додека беше во брак со првата жена Сања, но не е таа главениот виновник за разводот. И соседите, но и познаниците кои доаѓаат во куќата, велат дека првата жена на Зоран го оставила кога почнала да се сомнева дека се во некоја секта. На неа ѝ било чудно што така се однесува семејството, посебно свекрвата Зорица, а потоа и свекорот Владимир, но и Зоран, открива извор кој е добро упатен во истрагата. 
Тој вели дека Сања најмногу се плашела од деверот Милош и кога отишла од куќата на Маријановиќ го оставила синот убедена дека нема ништо да му се случи. 
– Побегнала и без оглед на сѐ, се спасила. За жал Јелена не успеа.. Сања инаку цело време за време на сослушувањетоа била во страв. Очигледно било дека се плаши од Маријановиќ, открива изворот и додава дека сите кои биле сослушувањето, соседите, семејството Марјановиќ, пријателите и роднините припаѓале на Црна Ружа.Таа наводно го оставила бидејќи се сомневала дека неговото семејство е член во некоја секта. 
– Вистина е дека Зоран ја запозна Јелена

loading...