СТРАШНА ИСПОВЕД на монструмот кој ја силуваше, па уби Ивана: „Мртов ладен“ рекол дека…

Белград – „Ја убив Ивана! Признавам! Ја силував а таа се противеше и викаше. Плачеше и бараше помош. Тоа страшно ме изнервира, па почнав да и удирам шамари и да ја давам, но не престануваше… Затоа ја земав мотиката и ја убив. Потоа ја замотав во ќебе па во сунѓер, па го закопав телото во дворот! Немаше шанси да се одбрани“- вака Дарко Костиќ (39) го опишал злочинот пред детективите.Дарко Kостиќ (39) откако ја силувал и ја убил Ивана Подрашчиќ се фотографирал и на социјалните мрежи се допишувал со пријателите како да е сосема обичен ден и се' е најнормално, а не како штотуку да извршил монстроузен злочин.
Серискиот убиец за кого зборува цела Србија, Дарко Костиќ и' признал на полицијата дека ја силувал и ја убил 14-годишната Ивана Подрашчиќ од Батајница која исчезнала пред повеќе од 2 месеци.
Погледнете ја куќата ужасот каде монструмот ги силувал девојчињата…
“Ја убив Ивана, признавам! Ја силував, а таа викаше и се бореше. Плачеше и се обидуваше да се ослободи. Тоа страшно ме изнервира па започнав да ја удирам и да ја давам, но не престануваше… Затоа земав мотика и ја убив! Потоа ја замотав во ќебе и ја закопав во дворот”, вака Дарко Костиќ го опишал злочинот пред детективите.
Помеѓу останатото кажал и дека Ивана ја запознал преку неговата тогашна девојка, за која додал дека е ментално ретардирана, како и дека Ивана ненасилно ја довел во Раковца.

 
“Немаше шанси да се одбрани”, изјавил монструмот.

По убиството си објавил фотографија на Фејсбук – Убиецот на 16-ти септември, две недели откако ја силувал и ја убил девојката, објавил фотографија на која се смее и позира во белградски јавен превоз.
“Еве, сега за сега една слика, утре нова”, си напишал под фотографијата, две недели откако го извршил громозорното убиство.
Соседите почувствувале непријатен мирис кој доаѓал од трошната куќа, но мислеле дека сето тоа е од канализацијата. 
Кога полицијата повикала еден од нив да сведочи им станало јасно за што станува збор. 
На следниот линк прочитјте ја потресната исповед на Кристина, уште една жртва на монструмот која успеала некако да се извлече: Ме врза, ме тераше орално да го задоволувам и ме силуваше…Дарко Kостиќ (39) откако ја силувал и ја убил Ивана Подрашчиќ се фотографирал и на социјалните мрежи се допишувал со пријателите како да е сосема о

читајте пулс24
Пронајдете не на следниве мрежи: