Страшна смрт: Девојка имала фобија од тоалети, па „трпела“ два месеци!

Loading...

Емили Титерингтон, 16-годишна девојка од Англија, која била дијагностицирана со благ облик на аутизам, умрела пред две години од срцев удар, но дури оваа година е откриена вистинската причина за нејзината смрт.Емили наводно имала фобија од тоалети, и одбивала да изврши нужда два месеци.
Докторите од брзата помош, кои пристигнале на интервенција, мислеле дека има срцев удар, но подоцна било откриено дека починала од преголго воздржување.
Да била побарана помош порано, докторите ќе можеле да го спасат нејзиниот живот, но таа имала страв и од одење на доктор.Емили наводно имала фобија од тоалети, и одбивала да изврши нужда два месеци.
Докторите од брзата помош, кои пристигнале на интервенција, м

loading...
Loading...