Страшно: Девојка го задавила своето момче со кабел, па потоа го исекла со жилет!

Loading...

Тинејџерка, која боледува од шизофренија и аутизам, после сексуалните игри успеала да го остави својот партнер во несвест. Потоа започнала да го сече, за да го „ублажи својот стрес.Џесика Бурлју(16) од Глендејл, Калифорнија, е уапсена и обвинета за убиство на својот партнер Џејсон Еш(43), кого го задавила и потоа убила во перверзната сексуална игра која и двајцата ја прифатиле.
Тинејџерката и пренела на полицијата дека со кабел го давела својот партнер а кога паднал во несвест, започнала да го сече со жилетот за да го разбуди. Тој не реагирал а таа продолжила да го сече за да си го „ублажи стресот“.

Трејси Вудсајд, нејзината мајка и рекла на полицијата дека нејзината ќерка боледува од шизофренија и аутизам ја оставила во куќата со Еш и дека се вратила кога таа и се јавила да и каже дека Еш е повреден.
Џесика и признала на полицијата дека таа често практикувала сексуални игри со давење.

Кога нејзината мајка пристигнала во куќата, ќерка и ја одвела во спалната соба каде лежел Еш целиот облечен, само со откопчан патент. Се обидела да му даде вештачко дишење, но не успеала да му помогне па затоа викнала Брза шпомош, но за жал било прекасно.Џесика Бурлју(16) од Глендејл, Калифорнија, е уапсена и обвинета за убиство на својот партнер Џејсон Еш(43), кого го задавила и потоа убила во перв

loading...
Loading...