Страшно: Ја фатил на дело својата сосетка додека му правела црна магија!

Loading...

„Секогаш чувствував гушење во градите. Нешто не ми даваше  да дишам. Мислев дека е од уморот и од грижите кои ги чувствував па затоа не кажував на никому ништо“- кажува Митровиќ додека неговата сосетка го демантирала сето ова.Во населбата Хамида со години траела голема нетрпеливост помеѓу првите комшии Младен Митровиќ и Јованка Кршмановиќ. Овие денови нивната војна повторно повторно разгорела. За нивната расправија знаело целото село, но никој не сакал да се меша во тоа.
Нивната „војна“ започнала во август во 2000 година. Младен ја обвинил Јованка дека му прави црни магии и му го уништила животот.
„Секогаш чувствував гушење во градите. Нешто не ми даваше  да дишам. Мислев дека е од уморот и од грижите кои ги чувствував па затоа не кажував на никому ништо“- кажува Митровиќ додека неговата сосетка одлучила сето тоа да го демантира.
„Не бев веднаш свесен што ми се случува. Секоја ноќ ми се случуаа чудни работи. Нешто ми доаѓаше во собата. Се појавуваше а потоа почнуваше да ме гуши“.
Се додека еден ден не ја затекнал Јованка во неговата куќа.„ Наеднаш ме разбуди стисок од прсти. Се обидував да скокнам од креветот, но не можев. Кога прогледав ја видов Јованка сред мојата соба“.

„Во паника и во страв некако успеав да ја дофатам со левата рака за лактот но брзо ми се лизна и за малку ми избега. Таа вечер, колку што знам јас, требаше да биде на работа. А освен тоа и да не била, прозорите и вратите на мојата куќа беа добро заклучени, такада незнам како можела да влезе внатре“- кажува тој.
Откако се случило тоа ја посетил неговата сосетка Хана и ја замолил да ја предупреди Јованка да го остави на мира. После тоа, таа повеќе не се појавувала.
„Ден, денес слушам некои работи, некои луѓе, звукови и неможам да заспијам. Ноќите ми се ужасни. Се плашам од таа жена. Незнам уште колку време ќе можам да издржам вака“.
Се советувал со психијатри но и тие не успеале да му помогнат.
Јованка сето ова го демантира и кажува дека не е вистина. Таа вели дека нема никаква врска со црна магија и дека не верува во такво нешто.
 Во населбата Хамида со години траела голема нетрпеливост помеѓу првите комшии Младен Митровиќ и Јованка Кршмановиќ. Овие денови нивната војна повто

loading...
Loading...