Страшно: Мајка му го одгризала увото на кучето кое за малку ќе ја убиело нејзината ќерка!

Loading...

Челси Камп од америчкиот Тексас раскажала за нејзината трагична приказна пред медиумите…Таа се борела со бесен пит бул кој скоро ја убил нејзината 2 годишна ќерка Мекензи.
Таа кажува дека никогаш немале проблеми со кучето кое инаку било сопственост на нејзиниот дечко.
Пит булот влегол во собата во која спиело нејзиното девојче и бил сосема мирен додека не го намирисал другото куче, со кое девојчето пред тоа си играло.   Одеднаш скокнало на неа а Челси скокнала врз кучето. Во текот на борбата на кучето инстиктивно му го гризнала увото, но тоа не се предало така лесно.

Полицијата пристигнала во меѓувреме а мајката и ќерката ги пронашле на подот во тоалетот каде пит булот ги одвел. Кучето го упукале а потоа и го еутаназирале.
Девојчето и нејзината мајка ги однеле во болница каде се опоравувале однападот. Таа се борела со бесен пит бул кој скоро ја убил нејзината 2 годишна ќерка Мекензи.
Таа кажува дека никогаш немале проблеми со кучето кое и

loading...
Loading...