Стравична приказна со среќен крај: Еве како едно 5-годишно девојче стана херој!

Loading...

Велат дека децата може да запомнат многу работи. Ова храбро девојче стана пример за целиот свет!Петгодишното девојче е прогласено за херој откако на својот татко му го спасила животот кога паднал во кома предизвикана од дијабетисот.
Холи Просе го нашла својот татко Бари кој паднал на креветот. Таа му вбризгала инјекција во неговиот стомак.
Бери во 1:30 минути ноќта паднал во кома.
-Мора да сум се онесвестил и сум ја разбудил Холи. Веројатно кога се симнала се обидела да ме разбуди. За кратко се разбудив и пак паднав во кома. Веројатно ќе умрев доколку таа не беше таму да ми помогне.-раскажува таткото.

 
Бери и Сандра мајката на Холи( со која се сега разделени) ја учеле нивната ќерка како треба да постапи во слични ситуации.
Холи откако му ја вбризгала инјекцијата на нејзиниот татко ја повикала нејзината мајка.
Па така кога се разбудил Бери до него биле Холи и Сандра.                    
Храброста на мојата ќерка ми го спаси животот-изјавил Бери.Петгодишното девојче е прогласено за херој откако на својот татко му го спасила животот кога паднал во кома предизвикана од дијабетисот.
Хо

loading...
Loading...