СТРАВИЧНА ТРАГЕДИЈА во Црна Гора: Девојка настрадала на летување кога во куќата каде престојувала…

Loading...

На лице место веднаш дошла екипата на брза помош, меѓутоа и покрај напорите на лекарите, на несреќната девојка и немало спас.УЛЦИЊ – Дваесет и четири годишна девојка од Урошевац загина синоќа околу 20 часот од струен удар, додека се туширала во една куќа во центарот на Улцињ. На лице место веднаш дошла екипата на брза помош, меѓутоа и покрај напорите на лекарите, на несреќната девојка и немало спас.
Таа во Улцињ дошла на летување, а полицијата ги испитува околностите за смртта. Според неофицијалните информации, причина за трагедијата е неисправната електроинсталација во куќата во која таа престојувала. УЛЦИЊ – Дваесет и четири годишна девојка од Урошевац загина синоќа околу 20 часот од струен удар, додека се туширала во една куќа во центарот

loading...
Loading...