СТРАВИЧНО ОТКРИТИЕ во куќата на една млада жена: Нема да поверувате што пронашле во неа…

Loading...

Американската полиција во куќата на 31 годишната Ерика Мурај од Блексон, околу 50 километри југозападно од Бостон на источната обала на САД пронашла тела од три мали деца.Едно од трите тела било телото на новороденче пронајдено во ормарот со садови.
На Ерика претходно и било одземено старателството над 3-те деца  од кои само со две е крвно поврзана.
Жената во четвртокот била лишена од слобода, но тврди дека не е виновна за занемарување на децата со смртни последици и се брани со непресметливост, што и одело во прилог со оглед на тоа во какви услови живеела.

Имено, во нејзината куќа во која живее не  можело да се влезе без заштитни одела. Истражувачите на подот затекле дебел слој на ѓубре од 30 см. Имало и разни отпади и тела од мртви животни.
„Кој би живеел во таква куќа ако не е психички пореметен“- изјавил  нејзиниот адвокат Кејт Халпем.
 Едно од трите тела било телото на новороденче пронајдено во ормарот со садови.
На Ерика претходно и било одземено старателството над 3-те д

loading...
Loading...