Стресот ја оштетува спермата и влијае врз психата на детето!

Loading...

Истражувачите откриваат дека анксиозноста или депресијата во возрасните години, тинејџерските па дури и во детските години можат да имаат голема улога на генетската промена на машката сперма.
Повеќе на ТЗМ.МКИстражувачите откриваат дека анксиозноста или депресијата во возрасните години, тинеј

loading...
Loading...