Струмичанец „фати“ 900.000 денари на спортска!

Loading...

Струмичанец уплатил за 30 евра а добил 900.000 денари!Тој играл систем 12/15 но ги погодил сите натпревари. Доколку ги уплател како една комбинација, добивката ќе била над 70.000 евра
 Тој играл систем 12/15 но ги погодил сите натпревари. Доколку ги уплател како една комбинација, добивката ќе била над 70.000 евра

loading...
Loading...