Студент примил пакет од мајка му, но во него немало чиста облека и храна: Се запрепастил кога видел што му пратила…

Loading...

Студент од американскиот факултет Венсминстер во Пенсилванија се запрепастил кога примил пакет во кој наместо чиста облека и колачи на кои се надевал од својата мајка од Мериленд пронашол нешто друго.Младиот играч по бејзбол и американски фудбал запрепастено гледал во купот ѓубре се додека не пронашол писменце со порака дека тоа е вреќата со отпадоци која ја оставил зад себе за време на божиќните празници кои ги поминал во родителската куќа.
Конор Кокс фотографијата од пратката ја објавил на својот Твитер профил со објаснување дека мајка му му пратила куп ѓубре кое тој требало да го исчисти зад себе.

„Мајка ми требаше да ми прати пакет со облека и храна… но наместо тоа ми прати кутија ѓубре кое требаше да го фрлам.“, напишал Конор покрај фотографијата.
Од својите сестри Конор дознал дека мајка му е многу горда што се сетила на оваа акција за одмазда.
„Го одгледав Кнор да се однесува подобро отколку што покажа и сметам дека треба да одговара за своите постапки“, раскажала неговата мајка и открила дека му пратила само мал дел од ѓубрето, а најголемиот дел е скриен во орманот во неговата соба.Младиот играч по бејзбол и американски фудбал запрепастено гледал во купот ѓубре се додека не пронашол писменце со порака дека тоа е вреќата со отп

loading...