Студентка се фрли од прозорец од филолошкиот факултет

Се претпоставува дека девојката скокнала од третиот кат, каде покрај еден отворен прозорец е најден стол.25-годишна студентка е најдена мртва во дворот на филолошкиот факултет во Белград утрово околу 8:30. Телото е пратено на обдукција, а се верува дека студентката скокнала од прозорец.
На третиот кат имало отворен прозорец со стол покрај него. Се верува дека девојката се качила на столот и оттаму скокнала низ прозорецот.
Полицијата на местото на настанот нашла и црн конец. Девојката била целата облечена во црно кога била прионајдена, но нејзини колеги потврдуваат дека таа постојано носела црна облека, била повлечена и ретко разговарала со некого.25-годишна студентка е најдена мртва во дворот на филолошкиот факултет во Белград утрово околу 8:30. Телото е пратено на обдукција,

Пронајдете не на следниве мрежи: