Студентка се прославила преку ноќ поради оваа фотографија!

Loading...

Студентка од Плумонт во Њу Хемпшир станала интернет сензација откако била фотографирана на еден настан во Вашингтон.Анок Јаи 19- годишна девојка, со потекло од Судан , била на настан во Вашингтон, а таму сосема случајно ја фотографирал фотограф кој нејзините фотофрафии ги ставил на Инстаграм.
Мобилниот не престана да ми вибрира цел ден, се присетува Јаи на моментот кога сфатила дека нејзината фотографија предизвикала толкаво внимание.
– Прво помислив дека дека некој направил мем, открива за Бостон Глоб. Јаи во 2000 година со семејството се доселила од Египет. Студира биохемија, а бавењето со манекенство одсекогаш и бил далечен сон.
Дури сега по овие фотографии добила понуда од неколку агенции, а за кратко време собрала 38 илјади пратители на Инстаграм.
Анок Јаи 19- годишна девојка, со потекло од Судан , била на настан во Вашингтон, а таму сосема случајно ја фотографирал фотограф кој нејзините фото

loading...