Студентски секс-скандал: Креативна сум, ги сакам сите секс пози и многу сакам да голтам…Пробај!

Loading...

Необичен оглас се појавил на страната која ја користат студентите во Белград..Притоа, девојка потпишана под име Докторка во својот оглас на кој има и слика од девојката открива дека и треба здрав маж.
Имено, огласот го поставил  одреден Горан Видиќ:
-Кликни на линкот и запозна ја Докторката: многу сакам секс, просто сум неуморна. Потребен ми е издржлив маж, со здраво срце, не би сакала да добие инфаркт на мене. Ги сакам сите пози, креативна сум и многу сакам да голтам….Пробај- вака гласела понудата.
Администраторите на страната велат дека веднаш го отстраниле огласот но дека не е прв пат да има вакви објави на страната. Секако корисникот веднаш бил блокиран.
Секако на објавата имало и многу смешни коментари од типот „Пази да не се удавиш“, Како и „Докторке сакам преглед“ и сл. 
Притоа, девојка потпишана под име Докторка во својот оглас на кој има и слика од девојката открива дека и треба здрав маж.
Имено, огласот г

loading...