Судот му забрани да има девојка!

Loading...

Следните неколку години не смее да има сериозна врска затоа што немал „морален компас“.Џефри Ходли од САД добил необична забрана од судот. Претходниот декември како соучесник се обидел да ограби продавница за авто делови.
Имено, и покрај тоа што бил соучесник тој сепак се нашол на обвинителната клупа. Откако ја признал вината изречена му е казна од 1.800 долари и три години условна казна. Притоа условната казна е три години да не смее да има значајни односи со личности од понежниот пол.
Оваа одлука е донесена затоа што судот одлучил дека нема „морален компас“.
Па, периодот кој му следи треба да го искористи и да се посвети на самиот себе.
Доколку го прекрши тој услов му следува казна затвор од 120 денови.Џефри Ходли од САД добил необична забрана од судот. Претходниот декември како соучесник се обидел да ограби продавница

loading...
Loading...