Супер-мама: Има 21 година и 11 деца!

Loading...

Нимет Ал Батат има 21 година и има 11 деца!Се омажила на 14 години и очајно посакувала машко дете.
Кога петти пат била бремена родила близнаци од кое едното било момче. Потоа отишла на стерилизација, но сепак останала бремена и родила петорка.
Сакала да абортира, но веќе било доцна.Исто така докторите и кажале дека на децата ќе им биде потребна и посебна грижа и продукти.
„Морам да се грижам за 11 деца од кои на 5 им е потребна посебна грижа“ изјавила таа.
 Се омажила на 14 години и очајно посакувала машко дете.
Кога петти пат била бремена родила близнаци од кое едното било момче. Потоа отишла

loading...
Loading...