Супер пилула за подолг секс!

Доколку ве мачи прераната ејакулација и не сте сигурни дека сте во состојба да ја задоволите својата партнерка, сега постои пилула за продолжено сексуално задоволство.

На британскиот пазар неодамна се појави пилула која има цел да ја спречи прераната ејакулација и да го продолжи сексуалното задоволство на двата партнера.
Станува збор за пилула наречена „Priligy”,чијашто содржина делува така што во мозокот го менува нивото на серотонин, помагајќи на тој начин мажите да го контролираат својот оргазам.

Доколку се покаже како успешна пилулата, за голем број машки ова ќе биде вистинско олеснување, со оглед на фактот од истражувањата кои во Велика Британија покажале дека овој проблем го имаат третина од припадниците на посилниот пол. Пилулата е наменета за мажи од 18 до 64 години.Доколку ве мачи прераната ејакулација и не сте сигурни дека сте во состојба да ја задоволите својата партнерка, сега п

Пронајдете не на следниве мрежи: