Сузана Гавазова се повлекува од музиката?!

Loading...

Сексапилната фолк пејачка Сузана Гавазова наскоро заминува на заслужен одмор.Сексапилната фолк пејачка Сузана Гавазова наскоро заминува на заслужен одмор.
Таа неодамна сними три нови спота со кои планира да ја заокружи досегашната кариера и кои планира да се вртат, додека се подготвува за свадба и е во исчекување на денот кога на свет ќе го донесе своето прво дете.
– Снимив три спота и тоа за песните Македонка”, Умирам по тебе” и Сузе Сузана”. Ова ќе биде последното нешто од мене, барем сега-засега…
Повеќе на: ТЗМ.МКСексапилната фолк пејачка Сузана Гавазова наскоро заминува на заслужен одмор.
Таа

loading...
Loading...