СВАДБАТА СЕ ПРЕТВОРИЛА ВО ТРАГЕДИЈА: Одеднаш и` се слошило. По неколку минути…

Loading...

Исклучително трагичен настан ја потресе јавноста денеска. На една свадбена церемонија во селото Лукавица, на еден од гостите на свадбата му се слошило, па починал на лице место.Имено, 28-годишна жена загубила свест за време на среќниот момент, кој за жал се претворил во трагедија.
Иако Брзата помош стигнала веднаш, сепак не можеле да направат ништо откако таа се срушила на земја и доживеала мозочен удар.
Жената зад себе оставила две малолетни деца.Имено, 28-годишна жена загубила свест за време на среќниот момент, кој за жал се претворил во трагедија.
Иако Брзата помош стигнала веднаш,

loading...