Сватот на Цеца се буни: Не сакам Вељко да ми биде зет!

Loading...

Звездан Терзиќ претседателот н ОФК Белград не сака многу да ги коментира последните случувања, односно свршувачката на неговата ќерка со синот на Цеца!Па така на прашањето на српски „Блиц“ дали ја поддржува својата ќерка во одлуката да се вери за Вељко одговорил:
-Секако дека не ја подржувам. Тоа се несериозни детски игри.
Тој информацијата за врската на неговата ќерка со синот на Цеца ја дознал од Маша и не се противел во ниеден момент. Сепак  кога таа се појавила на слава во куќата на Цеца, и кога започнала со него да објавува слики на социјалните мрежи се започнало да му пречи. Па токму затоа и кажал дека и пречи нејзиното однесување- вели извор на Блиц.

 
Од друга страна Цеца ја поддржува оваа врска.
-Маша е слатка девојка, добро воспитана и од добро семејство- изјави Цеца.
Наспроти тоа што смета дека нејзиниот син е премал за брак, фолк ѕвездата на својот син му помогнала околу изборот на прстен.
За свршувачката на синот на Цеца може повеќе да прочитате на следниот ЛИНКПа така на прашањето на српски „Блиц“ дали ја поддржува својата ќерка во одлуката да се вери за Вељко одговорил:
-Секак

loading...
Loading...