Свекорот на убиената Јелена е под седативи по смртта на нејзината мајка

Loading...

Владимир Марјановиќ, свекорот на брутално убиената пејачка Јелена Марјановиќ (33), доживеал срцев напад по смртта на својата сваќа Зорица Крсмановиќ (53).Тој се опоравува во куќата во Борча, рекол вчера за српски Ало неговиот син Зоран Марјановиќ (38).
– Татко ми не е во болница. Дома е и прима терапија. Инфарктот го доживеа кога за една година му починаа сестрата и мајката. Ова сега беше срцев удар предизвикан веројатно од сите стресови, рекол Зоран за медиумите.Тој се опоравува во куќата во Борча, рекол вчера за српски Ало неговиот син Зоран Марјановиќ (38).
– Татко ми не е во болница. Дома е и при

loading...