Свекрва ОД ПЕКОЛОТ: Ја изгладнувала снаата додека не станала коски и кожа!

Loading...

Страшна судбина ѝ се случила на една девојка од Кина, која била прикована за креветот. Со оглед на тоа дека била неподвижна, свекрвата ја изгладнувала и девојката за жал починала.Девојката Јанг Тијан Тијан (26), починала од страшна смрт за која главен виновник е нејзината свекрва. Имено, Тијан по свадбата престанала да живее во куќата на нејзиниот сопруг.
Во почетокот сѐ било идеално, но Тијан дознала дека сопругот ја изневерува. Свекрвата тогаш ѝ кажала дека е нормално мажите да имаат афери. Девојката сакала да се разведе, но бидејќи не ги добила документите, се обидела да се самоубие.

Но, таа била спасена. За жал, во болницата претрпела сериозно заболување, т.н. атрофија на мозокот. Била пуштена на домашно лекување, иако била неподвижна и прикована за креветот.
Свекрвата ја изгладнувала скоро година дена, сѐ додека девојката не станала „коски и кожа“.
Кога нејзината помлада сестра дошла да ја посети, свекрвата ѝ се развикала дека „целото семејство не јадело месо неколку месеци и дека не можеле да одвојуваат храна за неа“.
За жал, Тијан починала на 1 август оваа година.Девојката Јанг Тијан Тијан (26), починала од страшна смрт за која главен виновник е нејзината свекрва. Имено, Тијан по свадбата престанала да живее

loading...
Loading...