Светските филмски хитови „Перси Џексон: морето од чудовишта“ и „Штрумфови 2“ од четврток во кино „Милениум“

Loading...

Светските филмски хитови „Перси Џексон: морето од чудовишта“ и „Штрумфови 2“ синхронизиран на македонски јазик од четврток, 15 август, се на редовниот репертоар на скопското кино „Милениум“. Светските филмски хитови „Перси Џексон: морето од чудовишта“ и „Штрумфови 2“ синхронизиран на македонски јазик од четврток, 15 август, се на редовниот репертоар на скопското кино „Милениум“.
„Перси Џексон: морето на чудовиштата“ претставува продолжение на авантурата на младиот полубог, синот на Посејдон, кој е на епски патувања, воден од својата судбина. Светот на боговите сега е на раб на пропаст. Перси со своето друштво трга на пат кон Морето на чудовиштата за да го спаси светот. Проминувајќи низ Морето на чудовиштата, кое го нема на ниту една карта (познато на луѓето како Бермудски триаголник), тие се борат со застрашувачки суштества, зомбија и неверојатни зла.
Повеќе на ТЗМ.МКСветските филмски хитови „Перси Џексон: морето од чудовишта“ и „Штрумфови 2“

loading...
Loading...