Светските топ модели на врвот на елитната проституција

Loading...

Поранешната елитна проститутка Ребека Вудард во својата книга објавила дека нејзини клиенти биле познати ѕвезди. „Девојката на повик“ од високата класа, Ребека Вудард, во својата нова книга „Call Girl Confidental“ тврди дека меѓу нејзините поранешни клиенти биле и многу познати ѕвезди, но и дека со елитната проституција се бавеле и светски топ модели.
Вудард, која книгата ја издала под својот псевдоним Ребека Кејд, тврди дека на ист начин заработувале и многу топ модели кои истовремено се смешкале на насловните на најпознатите светски списанија.
„Повремено се состануваа со клиентите во луксузни хотели“, открива Ребека, а повремено се собирале во домот на Кристина, каде правеле „злобни работи“.
Вудард не објавила за кои точно станува збор, но навела некои информации за мажите кои ги плаќале.
Некои од нив се: „конзервативниот гувернер“, „успешниот сопственик на ноќен клуб, кој често организирал кокаин журка“ и познатиот пијанист. Во споменатите го навела и блиско – источниот принц, кој имал навика да престојува во хотелот „Плаза“.„Девојката на повик“ од високата класа, Ребека Вудард, во својата нова книга „Call Girl Confidental“ тврди дека меѓу нејзин

loading...
Loading...