Своето штотуку роденo бебе го ставила во ќеса и го оставила надвор: Неколку часа подоцна…

Досега сме виделе многу трагични и шокантни приказни за бебиња кои биле оставени буквално како ѓубре, но на сета среќа, за некое чудо им била дадена шанса за живот, која апсолутно и ја заслужуваат. Оваа приказна е една од нив…Уште во февруари 2013 година, едно новороденче било напуштено и оставено пред станот во американската држава Тексас. Само неколку часа по раѓањето бебето било оставено на ладната зима со сеуште закачена папочна врвца во една пластична кеса.
За среќа, Бог имал други планови за него…
Едно куче го чуло плачот на детето и го пронашло каде што било оставено.
Бебето Клое се разликува од другите бебиња бидејќи е родено со еден заб, што е голема реткост кај новороденчињата.
И покрај неговата ноќна мора, ова бебе сега е насмеано и здраво.Уште во февруари 2013 година, едно новороденче било напуштено и оставено пред станот во американската држава Тексас. Само неколку часа по раѓањето

Пронајдете не на следниве мрежи: