Сврти се да ти гатам: Модерна гатачка ја предвидува иднината на задник!

Loading...

Британската гатачка Сем Ејмос, не ги користи старите методи за гледање на дланка, туку гледа на задник!Оваа жена како професионална гатачка учествувала во едно телевизиско шоу каде зборувала за иднината на Кели Брук гледајќи фотографија од нејзиниот задник.
– Гледам можност за заминување, нова врска, поминала низ голема трансформација, рекла гатачката.
Таа вели дека гледајќи во задниците, може да открие кои карактерни особини ги поседува личноста и каква иднина ја очекува.
Исто така додава дека десната страна на задникот го покажува минатото, а левата сегашноста.Оваа жена како професионална гатачка учествувала во едно телевизиско шоу каде зборувала за иднината на Кели Брук гледа

loading...
Loading...