Таа е ЕСКОРТ ДАМА, и плаќаат по 5.000 долари за ноќ, и знае каде грешат нивните жени!

Loading...

Откако имала секс со оженети мажи кои и плаќаат огромни суми за една вечер, таа тврди дека ја знае тајната на среќниот брак.Аманда Гоф е 40-годишна австралијка од Сиднеј за кој се претпоставува дека се крие зад псевдонимот Саманта Икс и која порано работела како новинарка, а потоа отишла во водите на ескортот.
Гоф е мајка на две деца и ја почнала кариерата во ексклузивен бордел во Сиднеј, а 18 месеци подоцна се посветила на ескортот под псевдонимот Саманта Икс.
-Понекогаш се прашував што правам. Имав се-прекрасна работа во медиумите, сјаен сопруг и знам дека звучи лудо дека се одреков од сето тоа за да се занимавам со ескорт. Има моменти кога со велам зошто ми е сето ова. Па погледнете ми ги брчките, зарем навистина со таков изглед ќе наплатувам по 800 долари, вели Аманда која во тајност ја напиша книгат за своите ескорт искуства.

 
Таа заработува по 800 долари на час, а 5.000 за ноќ и открива дека ескортот воопшто не е теков како што се мисли.
-Ако мислите дека 12 часа ќе имаме секс цела ноќ, далеку сте од вистината, тврди оваа ескорт дама.
Откако имала секс со оженети мажи кои и плаќаат огромни суми за една вечер, таа тврди дека ја знае тајната на среќниот брак.
-Клучот е во тоа што не умеете да ги сослупате своите мажи. Многу мажи се жалат дека сопругите воопшто не ги слушаат кога зборуваат.Аманда Гоф е 40-годишна австралијка од Сиднеј за кој се претпоставува дека се крие зад псевдонимот Саманта Икс и која порано работела како новинарк

loading...
Loading...