Таа е најпосакуваната жена на годината, било да носи пушка или змеј на рамото

Loading...

Со пушка во раце, или со змеј на грбот преубавата актерка воодушевива со својот изглед.Популарната актерка Емилиа Кларк која ја познаваме како „Мајка на змејовите“, и изгледа останува доследна на улогите на лоша девојка, а наскоро ќе ја гледаме на големото платно облечена во кожа и со пушка на рака. Чуената убавица ја глуми Сара Конор во најновото продолжение на Терминатор.

На мажите изгледа им се допаѓа нејзината репутација на лоша девојка, бидејќи читателите на списанието „Аск Мен“ ја прогласиле за најпосакувана жена за 2014 година.
Со пушка во раце, или со змеј на грбот преубавата актерка секако ветува возбудлива содржина едвај чекаме да ја видиме.Популарната актерка Емилиа Кларк која ја познаваме како „Мајка на змејовите“, и изгледа останува доследна на улогите на лоша девојка, а

loading...
Loading...