Таа е напозната личност во светот,но со новата фризура нема да ја препознаете

Славната поп дива Бијонсе во новата 2018-та година влегува со нов, драстично променет имиџ.Очигледно и таа, пред самиот крај на 2017-та година, потклекна пред хит фризурата на која во текот на изминатава година се охрабрија голем број други славни ликови.
Бијонсе својата долга коса ја замени со нова, кратка фризура позната како „рамен боб“.

 Очигледно и таа, пред самиот крај на 2017-та година, потклекна пред хит фризурата на која во текот на изминатава година се охрабрија голем број дру

Пронајдете не на следниве мрежи: