Ознака: Агенција за млади и спорт

Издвојуваме

Агенцијата за млади и спорт на редовни средби со спортските федерации

Во насока на размена на мислења, ставови, идеи и предлози за подобрување на работата на сите чинители во спортот и продлабочување на соработката помеѓу Агенцијата за млади и спорт и […]

Вести

Се избира младински претставник во Регионалната канцеларија на Западен Балкан

Агенцијата за млади и спорт ја почна постапката за избор на младински претставник од Македонија во Регионалната канцеларија за младинска соработка на Западен Балкан.Директорот на Агенцијата за млади и спорт […]

Вести

Спасески во посета на Летниот училишен спортски камп во Охрид

Директорот на Агенцијата за млади и спорт, Марјан Спасески денеска ги посети учесниците на „Летниот училишен спортски камп – Охрид 2016“.- Имавме прилика да се запознаеме со најдобрите ученици и […]

Останати спортови

Прием за најдобрите таеквандо борачи по успешниот настап на Солун Опен

Директорот на Агенцијата за млади спорт Марјан Спасески организираше прием за македонските таеквандо натпреварувачи, освојувачи на медали на турнирот од Г-1 категорија одржан во Солун. Имено ова е прв настап […]