Ознака: аеродромот „Александар Велики“

Вести

Откажани летовите на скопскиот аеродром

Маглата во скопската котлина и натаму го попречува авиосообраќајот  од аеродромот „Александар Велики“ во Скопје и ја намали видливоста и го забави градскиот и приградскиот сообраќај.Од изутрина, како и во […]