Ознака: бадеми

Живот

Eдна шака бадеми дневно го елиминира лошиот холестерол

Истражувачите од државниот универзитет во Пенсилванија потврдиле дека бадемите се многу корисни во борбата против холестеролот.Со редовното консумирање на бадеми расте нивото на “добриот холестерол”, а со тоа се подобрува […]